დამატებულია კალათაში მარაგში არ არი საკმარისი რაოდენობა დამატებულია სურვილების სიაში უკვე დამატებულია სურვილების სიაში
პირველები ვართ, ვინც მესხური კერძები მომხმარებელს სარესტორნო სივრცეში შევთავაზეთ - „ნათენაძის ღვინის რესტორანი“

პირველები ვართ, ვინც მესხური კერძები მომხმარებელს სარესტორნო სივრცეში შევთავაზეთ - „ნათენაძის ღვინის რესტორანი“

07-10-2024 18:00:00

ყველაფერი 2009 წელს საოჯახო მეღვინეობის შექმნით დაიწყო. პირველი მესხური ღვინო ჩამოვასხით, დავიწყეთ წარმოების პოპულარიზაცია და გაყიდვები - ამის შესახებ  Business Insider Georgia-ს „ნათენაძის ღვინის რესტორნის“ მფლობელმა გიორგი ნათენაძემ განუცხადა.

მისი თქმით, მესხურ ღვინოზე გაჩენილმა მოთხოვნამ, რესტორნის გახსნის იდეისკენ უბიძგათ, სადაც მომხმარებლებს მესხურ კერძებს სთავაზობენ.

„გადავწყვიტეთ ახალციხეში, რაბათის ციხესთან გაგვეხსნა რესტორანი, რომელიც უკვე 7 წელია არსებობს და 2021 წლის რებრედინგის შემდეგ სახელი შეიცვალა და „ნათენაძის ღვინის რესტორნის“ სახელითაა ცნობილი. სტუმრებს ვთავაზობთ მესხურ კერძებს. შეფ-მზარეულთან ერთად შევქმენით მესხური კერძების მენიუ. პირველები ვართ, ვინც მესხური კერძები მომხმარებელს სარესტორნო სივრცეში შევთავაზეთ, რასაც დიდი გამოხმაურება მოჰყვა და დღეს ჩვენს რესტორანში არა მხოლოდ ღვინის,არამედ მესხური კერძების დასაგემოვნებლადაც მოდიან“, - განაცხადა გივი ნათენაძემ.

მისი თქმით, მესხური კერძების რესტორნის ძირითადი სტუმრები ტურისტები არიან.

„მესხური კერძების რესტორანი ძირითადად ტურისტული სეზონის დროს აპრილიდან-ნოემბრამდე ოპერირებს. თუმცა ვგეგმავთ, რომ 2025 წლიდან მესხური კერძები თბილისიც შევთავაზოთ სტუმრებს. არის მოთხოვნა, რადგან ბევრი ადამიანი მესხური სამზარეულოს დასაგემოვნებლად თბილისიდან ჩამოდის. ამიტომ 2025 წლიდან რესტორნის ფილიალის გახსნას თბილისშიც ვგეგმავთ“, - განაცხად გიორგი ნათენაძემ.

რესტორნის მფლობელის შეფასებით, დაწესებულება საშუალო სეგმენტზეა გათვლილი და საფასო პოლიტკაც შესაბამისია. „ნათენაძის ღვინის რესტორანი“ სეზონურად 17 ადამიანს ასაქმებს. 

ავტორი:

ნინო ნატროშვილი
ავტორის ყველა სიახლე

უახლესი

მოსაზრება


მსგავსი სიახლეები