2022 წელს, საქართველომ 67,5 ათასი ტონა ხორცი აწარმოა. სტატისტიკის ეროვნული სამსახურის, ახალი, სოფლის მეურნეობის პორტალის მიხედვით, გასულ წელს ხორცის წარმოება რეგიონებს შორის ასე გადანაწილდა:
ხორც-პროდუქტების წარმოება - ხორცი
(მონაცემები არ არის დალაგებული რეიტინგის მიხედვით)
პორტალის მონაცემებით, ყველაზე მეტი ხორცი ქვემო ქართლის რეგიონმა აწარმოა.
უახლესი
10 საათის წინ
რა ფასად შეიძენთ საახალწლო ნაძვის ხეს გორგიაში11 საათის წინ
1 აშშ დოლარის ოფიციალური ღირებულება 2.8130 ლარი გახდა