საკონდიტრო ბიზნესის მთავარი გამოწვევა, პროდუქციაზე გაზრდილი ფასებია - DIVOL-ი
საკონდიტრო დივოლ • DIVOL-ის დამფუძნებელი გვანცა გველებიანი Business Insider Georgia-თან ამბობს, რომ ოთხი თვის წინ დაწყებულმა ბიზნესმა გაამართლა და წარმოების გაფართოებას გეგმავს.
საკონდიტრო ნაწარმის გარდა, DIVOL-ის მენიუს მალე სვანური კერძებიც დაემატება.
„საკონდიტრო ახალ წლამდე გავხსენით, შეკვეთების რაოდენობამ მოლოდინს გადააჭარბა, თამამად შემიძლია ვთქვა, რომ ჩვენს ნაწარმზე მოთხოვნა დღითიდღე იზრდება და ბიზნესის გაფართოებას ვგეგმავთ“, - ამბობს გვანცა გველებიანი.
DIVOL-ის დამფუძნებელი Business Insider Georgia-თან ამბობს, რომ საკონდიტროს მთავარი გამოწვევა პროდუქციაზე ცვალებადი ფასებია.
„პროდუქციაზე ფასების ზრდა ამ დროისთვის დიდ დაბრკოლებას მიქმნის, რადგან თითქმის ყოველდღე მიწევს ფასების კორექტირება, რაც შემდგომ მომხმარებელთან დისკომფორტს ქმნის“, - ამბობს მეწარმე.
ამ დროისთვის საკონდიტროში აქტიურად მხოლოდ ორი ადამიანია დასაქმებული და მომხმარებელს უმეტესად 90-იანი წლების რეცეპტებით დამზადებულ ნამცხვრებს სთავაზობენ, ასევე აქვთ თანამედროვე დესერტებიც და ყველაზე მოთხოვნადი და პოპულარული „ჩიზ ქეიქი“ და „სნიკერსია“.
დღის ტოპ 10 სიახლე
მოსაზრება
ჩვენი ამოცანაა, ბიზნეს სექტორის ინტერესების წარმოდგენა
საჭიროა, ამ დადგენილებების მოდიფიცირება ისეთი გზით, რომ არ დაზიანდეს არც ბიზნესის და არც სახელმწიფოს ინტერესები.
სხვა სიახლეები