რა სიახლეებს შესთავაზებს სასტუმრო Paragraph Resort & Spa Shekvetili სტუმრებს
სასტუმრო Paragraph Resort & Spa Shekvetili, Autograph Collection-ი მიმდინარე ზაფხულის ტურისტულ სეზონს მაღალი მოლოდინებით ხვდება. Business Insider Georgia-სთან საუბრისას სასტუმროების Paragraph Resort & Spa Shekvetili, Autograph Collection-ისა და Paragraph Freedom Square, a Luxury Collection Hotel Tbilisi-ს გაყიდვების დირექტორმა თამუნა ჩხეიძემ განაცხადა, რომ 2025 წელს უფრო მეტი სტუმრის მიღების მოლოდინი აქვს, ვიდრე გასულ წელს ჰყავდათ. მისივე თქმით, Paragraph Resort & Spa Shekvetili, Autograph Collection-ის მაგალითზე უფრო აქტიურია ინდივიდუალური ჯავშნები.
„შარშანდელთან შედარებით წელს უფრო მაღალი მოლოდინები გაქვს. სტუმრებს აქტიურად ველოდებით ყაზახეთიდან, უზბეკეთიდან, არაბთა გაერთიანებული საამიროებიდან. ასევე დიდი მოლოდინები გაქვს აზერბაიჯანიდან.
მეტი სტუმრის მისაღებად ჩვენ გასულ პერიოდში ინტენსიურად ვიმუშავეთ. სამიზნე ბაზრებზე გარდა მარკეტინგული კამპანიებისა, გვქონდა პირისპირ შეხვედრები სხვადასხვა ტურისტული კომპანიების წარმომადგენლებთან, ასევე სხვადასხვა კომპანიებთან, რომლებიც კორპორატიულ მიმართულებებზე მუშაობენ“, - აცხადებს თამუნა ჩხეიძე.
სასტუმროს წარმომადგენლის თქმით, წელს Paragraph Resort & Spa Shekvetili-ს სტუმრებს მიმდინარე ტურისტულ სეზონზე დიდი სიახლეები ელოდებათ, რაც მათ გართობასა და დასვენებას უფრო კომფორტულს გახდის.
„წელს Paragraph Resort & Spa Shekvetili, Autograph Collection-ში ჩასულ სტუმარს ბევრი სიახლე ელოდება, მათ შორისაა ის, რომ სანაპირო ზოლში ვამატებთ ღია ლაუნჯ ბარს. ეს საკმაოდ დიდი სიახლე იქნება, როგორც ქართველი ისე უცხოელი დამსვენებლებისთვის, რადგანაც ჩვენ მსგავსი სივრცე სანაპირო ზოლში არ გვქონდა.
გეტყვით, რომ თვითონ რესტორანში გვემატება აზიური რესტორანი. ვფიქრობ ეს ჩვენს სტუმრებს ძალიან დააინტერესებთ“, - აცხადებს სასტუმროს გაყიდვების დირექტორი.
აღსანიშნავია, რომ თამუნა ჩხაიძე Paragraph Resort & Spa Shekvetili, Autograph Collection-ისა და Paragraph Freedom Square, a Luxury Collection Hotel Tbilisi-ს სახელით ამ წუთებში დუბაიში მიმდინარე Arabian Travel Market-ში იღებს მონაწილეობას და საქართველოთი და საქართველოში არსებული Paragraph-ებით უცხოელი ბაიერების თუ ტურისტული კომპანიების დაინტერესებას ცდილობს.
„ახლა დუბაიში ვიმყოფები. გამოფენა ახლახან დაიწყო და გარკვეული დეტალების თქმა კვირის ბოლოს შემეძლება, თუმცა საქართველოს მიმართ ინტერესი მაღალია და ეს ინტერესი სულ უფრო და უფრო იზრდება. საკმაოდაა გაზრდილი ასევე ინტერესი ინდოეთიდან. ამ მხრივ ძალიან ბევრი გვიკავშირდება და ჩვენი გაყიდვა სურთ“, - აცხადებს თამუნა ჩხაიძე.
Paragraph Resort & Spa Shekvetili, Autograph Collection-ის სტუმრების 65%-ი ადგილობრივი მოსახლეობაა, რომლებიც სასტუმროში საშუალოდ 2-დან 4 ღამემდე რჩებიან.
სხვა სიახლეები
ბათუმში მესამე საერთაშორისო გასტრონომიული ფორუმი „გასტრო ბათუმი“ მიმდინარეობს
01.12.2025.12:28
ბათუმში მესამე საერთაშორისო გასტრონომიული ფორუმი „გასტრო ბათუმი“ მიმდინარეობს. ფორუმის პირველი დღე პანელურ დისკუსიებს დაეთმო, რომელშიც ფრანგი, იტალიელი, პორტუგალიელი მიშლენის ვარკვლავოსანი შეფები ცნობილ ქართველ შეფებთან და ექსპერტებთან ერთად მონაწილეობდნენ. წელს, ფორუმის მთავარი თემაა „ზღვის პროდუქტების ახალი შესაძლებლობები, თევზეულის ტრადიციები და შავი ზღვის იდენტობა“. პანელური დისკუსიების დასასრულს, ფორუმის სტუმრებს ცნობილმა პორტუგალიელმა შეფმა ვასკო კოელიო სანტოშმა სპეციალური მენიუ შესთავაზა. მან ადგილობრივ მზარეულებთან ერთად კერძები ლაზური სამზარეულოს ინსპირაციით მოამზადა.
წელს, „გასტრო ბათუმის“ მთავარი სპიკერები იყვნენ მიშლენის ვარკვლავის მფლობელი რესტორნების შეფები და რესტორატორები. მათ შორის გასტრონომიის საერთაშორისო ექსპერტი ვიტორიო კასტელანი, მიშლენის ვარკვლავოსანი შეფები ვასკო კოელიო სანტესი, ჟულიენ ჰენოტი, ასევე საფრანგეთის კულინარიისა და სტუმართმასპინძლობის ინდუსტრიის უმაღლესი სკოლის „FERRANDI Paris“ შეფ ინსტრუქტორი სტეფან იაკიჩი, ამავე სკოლის საერთაშორისო პროექტების მენეჯერი ნიკოლოს კალიარდი და თევზის დამუშავების მსოფლიოს დონის სპეციალისტი არნაუდ ვანჰემი. ადგილობრივ სპიკერებს შორის იყვნენ გურამ ბაღდოშვილი, ირაკლი თოდაძე, ეკატერინე ნინიძე და გიორგი ნინუა.
დღეს და ხვალ, მიშლენის ვარსკვლავის მქონე რესტორნების შეფები ადგილობრივი მზარეულებისთვის ჩაატარებენ თევზეულისა და ზღვის პროდუქტების მასტერკლასებს. ფორუმის განმავლობაში მონაწილეები ჩაერთვებიან მასტერკლასებში, პანელურ დისკუსიებში, თემატურ დეგუსტაციებში და სამუშაო შეხვედრებში. განსაკუთრებული ყურადღება დაეთმობა საქართველოს შავი ზღვის აკვაკულტურის განვითარების შესაძლებლობებს, ადგილობრივი თევზეულის პოპულარიზაციას და მის გამოყენებას თანამედროვე მდგრად გასტრონომიაში. ფორუმის ფარგლებში ასევე იგეგმება ვიდეორეცეპტების მომზადებაც. მათი ნახვა მსურველებს serviceajara.ge-ზე შეეძლებათ. ფორუმზე დასწრება ადგილობრივ შეფებს, მზარეულებს, რესტორატორებს და ზოგადად, გასტრონომიულ ტურიზმში ჩართულ პირებს შეუძლია.